Energiteknologier

Hvilke energiteknologi er økonomisk mest fordelagtig for dig?

Anvendelse af solenergi, batterilager, luft-til-luft, eller luft-til-vand varmepumpe?

At vælge de korrekt optimeret energiteknologier til sin husstand kan være kompliceret, men nogle få gode råd kan gøre valget nemmere og sikre, at man få mest ud af sin investering. Vi forhandler 4 forskellige løsningsmodeller, som hver kan tilpasses til det individuelle husstands behov.

BESTIL DIN LØSNING HER:

Hvorfor så “Grøn energi”?

Vedvarende energikilder kaldes undertiden Green Energy. Udtrykket “grøn energi” beskriver energi, der produceres og bruges på måder, der betragtes som “miljøvenlige”. For at være grøn skal energien derfor være fornybar og ikke forurenende.

Energi er evnen til at arbejde. Arbejde kan transportere, flytte eller løfte noget, opvarme noget eller belyse noget. Energi er nødvendig for at vores verden kan arbejde.

Grøn energi har to typer fordele.
For det første:
Fordi det er fornyeligt, og vi vil ikke løbe tør for det.
For det andet:
Fordi det ikke er forurenende, vil det ikke skabe skadelige emissioner eller affaldsprodukter, der vil skade vores luft, jord eller vand.

Hvordan?

Vedvarende energi stammer fra naturlige processer som sollys, vind eller bevægende vand, som kontinuerligt genopfyldes.

Solenergi kommer fra solen og kan omdannes til både elektricitet og varme. Geotermisk energi kommer fra varme inde i jorden.
Mange boliger og virksomheder får deres varme fra denne kilde.
Vind, biomasse, flod vand og hav tidevand er også kilder til vedvarende energi, for det meste til at generere elektricitet.

Alternativ energi er et udtryk, der anvendes til en energikilde, der er et alternativ til anvendelse af fossile brændstoffer.
Generelt indikerer det energier, der er ikke traditionelle og har lav miljøpåvirkning.

Energiteknologier som samlede løsninger

Energilandskabet ændrer sig.
Solenergi og vindenergi som energiteknologier giver unikke fordele for boliger og virksomheder, herunder lavere omkostninger til elektricitet og forudsigelighed af udgifter
Sæt solen og vinden på arbejde bag din måler.

Kontakt os nu for rådgivning og spørgsmål!

Vi udformer tilbud på dit energiniveau og en vedvarende grøn omstilling !