Håndværkerfradrag

Håndværkerfradrag 2022

Håndværkerfradraget (servicefradraget) ophører fra 1. april 2022. Du kan fortsat få fradrag for serviceydelser og håndværksydelser, som er udført i hjemmet eller fritidsboligen inden 31. marts 2022. Men frygt ej, du sparer stadig rigtig mange penge på dine solceller

Indberet håndværkerfradrag
Montering af solcellepanel g

INDBERET

Håndværkerfradraget (servicefradraget) er ophørt fra 1. april 2022. Du kan dog fortsat få fradrag for serviceydelser og håndværksydelser, som er udført i hjemmet eller fritidsboligen indtil 31. marts 2022. Men solceller stadig meget rentable og vil med de nuværende el-priser, være indtjent allerede efter 6-10 år* ud fra forbrugsmønster.

Indberet håndværkerfradrag

Hvorfor fjernes håndværkerfradraget på solceller?

Regeringen har under Covid 19 pandemien sat det såkaldte håndværkerfradrag op til 25.000 for hele 2021. Men i slutningen af 2021, begynder den danske økonomi så småt at være overophedet. Derfor skrottes ordningen nu fra 1. april 2022, hvor man ikke længere vil kunne trække arbejdsløn fra håndværksarbejde, udført i privaten, fra.

Men det kan dog stadig betale sig at at få bæredygtige energiløsninger i hjemmet. energipriserne og især gas og el-priser, steget i sådan en grad at det er blevet mere rentabelt at investere i bæredygtige energiløsninger. Tilbagebetalingstiderne på eksempelvis solceller, er faldet til op til 1-2 år på et gennemsnits solcelleanlæg.

Kontakt os nu for rådgivning og spørgsmål!

Vi udformer tilbud på dit energiniveau og en vedvarende grøn omstilling !