Salgschef søges

Kommerciel salgschef med el-teknisk baggrund søges

Har du et stærkt netværk og har du erfaring med salg inden for bygge- eller installationsbranchen, så er du måske vores nye salgschef!

Om os

YellowTec er bygget på et fundament af grøn ekspertviden og -passion. Vi er 30 dedikerede og dygtige medarbejdere, der har speciale i energioptimering og beregninger af de bedste løsninger og opsætninger. Det er ekspertise, der kommer vores kunder til gode, men også viden vi bruger til at hjælpe nogle af landets største el-installatører med. Vores opgave er at hjælpe virksomheder og private til at tage et større grønt ansvar og nedbringe deres CO2-udledning. Vi mener, at det er vores ansvar at gøre det på den bedst mulige og mest langsigtede måde, hvor målet er den bedste løsning, og vi søger nu en salgschef, som kan sætte fart på den grønne omstilling gennem målrettede salgsstrategier!

Yellowtec logo
Close up solcellepanel yt

Introduktion til stillingen

Vi søger en salgschef, som har et stærkt netværk og erfaring inden for teknisk installation, vedvarende energi eller byggebranchen. Du vil få ansvaret for at drive vores salgsafdeling med fokus på B2B solcelleløsninger fra 5 kWp og op til over 2,5 mWp. Du vil stå i spidsen for at udvikle nøglemarkeds- og -kundesegmenter over hele Danmark, og du vil få ansvaret for at opbygge en stærk salgsafdeling, som kan understøtte vores nøgleposition i markedet inden for solcelleanlæg på tag og mark.

På en typisk arbejdsdag vil du stå for afdelingens planlægning og rapportering af forventede og faktiske salgstal. Du vil være den primære sparringspartner for vores B2B og B2C sælgere – bestående af et team på 3 – og du vil derfor hjælpe dem med at opnå deres salgsmål gennem målrettede indsatser. Det er derfor vigtigt, at du kan dine salgsteknikker, og at du ved, hvordan du motiverer og kultiverer dine medarbejdere og deres evner. Du må derfor også meget gerne have en forståelse for vores produktsortiment bestående af batterier og solceller. Derudover vil du komme til at planlægge målrettede marketingkampagner, arbejde med afdelingens budgettering og virksomhedens salgsstrategi.

Du vil referere direkte til CEO, og du får en selvstændig stilling, som kræver, at du både er strategisk tænkende og kan arbejde “hands on”. Du vil som salgschef få ansvaret for større landsdækkende kunder, og det er derfor også vigtigt, at du forstår at udarbejde kundetilpassede løsninger, og at du kan arbejde systematisk med vores CRM-system.

Vi forventer, at du har drivkraft og drømmer om at arbejde med den grønne omstilling for både store og små virksomheder, og at du har lyst til at gøre en forskel for vores kunder, og videreudvikle en veletableret kundeportefølje. Det er derfor også vigtigt, at du både trives med at være ude hos kunderne, såvel som at gå forrest i opbygningen af salgsorganisationen.

Om dig

Den ideelle kandidat til stillingen er en menneskekender. Det er nemlig vigtigt, at du som leder formår at få det bedste frem i dine folk, og er i stand til at spotte, hvad det er, der motiverer den enkelte. Derudover er du systematisk anlagt, har kundesnilde udover det sædvanlige, og forstår vigtigheden af den gode kundeservice. Vi ser gerne, at du er sælger med stort S, og at du ikke er bange for at sparke døre ind.

Vi forventer, at du:

 • Er en stærk salgsprofil
 • Har et stort netværk
 • Har projektsalgserfaring
 • Har et godt overblik
 • Lægger vægt på ordentlighed
 

Ting du meget gerne må have:

 • Erfaring med salgsledelse
 • Erfaring med økonomi
 • Erfaring med salgsstrategi
 • Erfaring med medarbejderledelse
 • Erfaring med beregninger i PV Sol eller Helioscope eller lignende

 

Bare rolig. Vi ved godt, at det ikke er muligt at kunne det hele, så send gerne din ansøgning alligevel, selvom du ikke opfylder alle kriterierne. Det kan jo være, at det er dig, vi er på udkig efter!

 

Vi tilbyder

 • Attraktiv grundløn og bonusordning
 • Bilordning
 • Gode muligheder for udvikling og videreuddannelse
 • Sundhedsforsikring og pensionsordning
 • Fri telefon og computer
 • Sociale arrangementer
 • Engagerede og imødekommende kolleger

Praktiske informationer

Yellowtec er placeret på Kongelysvej 2, 2640 Hedehusene, mens dine opgaver kan ligge i det meste af Danmark – du får selvfølgelig stillet firmabil til rådighed, så du nemt kan komme frem og tilbage til kunderne.

Den daglige mødetid er som udgangspunkt 7:00 – 15:00, men vi er fleksible omkring arbejdstider, da vi ved, at man i perioder kan have behov for lidt ekstra fleksibilitet i sin hverdag.

Send din ansøgning

Så drømmer du om et job, hvor du hjælper den grønne omstilling på vej gennem målrettede salgsstrategier, så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV til HR-konsulent, Mike Fredsø på: [email protected]

Hvis du ønsker at høre mere om ansøgningsprocessen skal du ligeledes være velkommen til at ringe til Mike på tlf.: 25 14 66 96

Hvis du derimod ønsker at høre mere om stillingen, og hvad det er, der gør Yellowtec til en god arbejdsplads, skal du være velkommen til at kontakte CEO, Pål Hanson på tlf.: 26 75 57 55

Ansøgningsfristen er løbende og med forventet opstart hurtigst muligt. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

”YellowTec er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 40 elektriker- og el-installationsvirksomheder med mere end 1000 medarbejdere fordelt på 60 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet.”