Yellowtec  til Erhverv

Anvendelse af solenergi og batterilager

At vælge den korrekt optimeret energiteknologi til sin husstand kan være kompliceret, men nogle få gode råd kan gøre valget nemmere og sikre, at man få mest ud af sin investering. Vi forhandler  forskellige løsningsmodeller, som hver kan tilpasses til det individuelle husstands behov.

få rådgivning fra vores professionelle

Hvorfor skal jeg overveje solcellepaneler til min virksomhed /…?

  • Spare penge

    Solpaneler hjælper din virksomhed med at spare penge ved at generere gratis, grøn elektricitet, der skal bruges på stedet, hvilket reducerer dit energibehov fra nettet i dagtimerne og sparer dig tusindvis af pund hvert år på energiregninger.

  • Beskytte miljøet

    Generering af din egen elektricitet fra solenergi reducerer din kulstofproduktion og kan opveje de fleste, hvis ikke alle, din virksomheds CO2-emissioner. Med klimaforandringer et vigtigt emne i øjeblikket er grønne initiativer en populær strategi for en virksomhed til at opnå konkurrencefordel i deres branche og styrke forholdet til deres forsynings-kæde og kunder.

  • Sikker Investering

    Etablering af eget solcelleanlæg på eller nær virksomheden, giver en meget synlig grøn profil. Det viser omverdenen, at I tænker på miljøet og arbejder på at minimere CO2 udslippet. Solcelleanlæg er en af de bedste energiinvesteringer I kan lave idag.

Vores Produkter

 

Vi er dedikerede solcellespecialister med mange års erfaring og know-how inden for solenergi til dansk erhverv. Vi har ansat egne el-ingeniører, elektrikere, konsulenter samt montage- og serviceteams for at kunne levere den bedste løsning, der passer netop til jeres behov.

Solcelle

Med Solcelleanlæg fra YellowTec for du et kvalitetsprodukt der sikrer dig, at du ikke skal udskifte dine invertere i 25 år, og samtidig sørger for at anlægget yder højere end et traditionelt solcelle-strengsystem.
Billige solceller er jo dejligt, især hvis kvaliteten også er god!

Læs mere

Roofit 

For opnå den størst mulige egenproduktion er det nødvendigt at kombinere alle de forskellige vedvarende energityper. Det vil blive et anlæg bestående af solceller, husstandsvindmøller og batterilager.

Læs mere

Tiledroof

Med de nuværende nettoafregningsmuligheder er det vigtigt, at et solcelleanlæg er præcist tilpasset husstandens behov. Dette skyldes, at den overproduktion der kunne være, hvis et anlæg er overdimensioneret, vil blive sendt ud på det offentlige el net uden at der modtages nogen betaling for den.

roofit integreret solcelletag
Læs mere

Batterilager

Batterierne er intelligente, hvilket vil sige, at de benytter data fra dit forbrugmønster og vejrudsigter, til at energi optimere din egen producerede grønne strøm. Med et solcellebatteri vil du typisk spare hoveparten af din elregning.

Batteri til EL opbevaring
Læs mere

Microinverter

Derfor tilbyder vi hos YellowTec, et anlæg med den innovative mikro-inverter fra Enphase, der har 25 års garanti. Dermed slipper man for at udskifte inverter efter få år.
Normale streng-invertere har både en kortere levetid, normalt 5-10 år, og kan ikke kompensere for skyggeeffekter på solcellepanelerne.

Læs mere

Måling og styring

Få fuld kontrol over dit energiforbrug via den gratis APP, der registrerer energidata fjernkontrol og energikonfigurering af systemet er muligt. 

Læs mere

Kontakt os nu for rådgivning og spørgsmål!

Vi udformer tilbud på dit energiniveau og en vedvarende grøn omstilling !

[contact-form-7 id="1535" title="komplet formular Quick 4 spalter"]

Hvorfor så “Grøn energi”?

Vedvarende energikilder kaldes undertiden Green Energy. Udtrykket “grøn energi” beskriver energi, der produceres og bruges på måder, der betragtes som “miljøvenlige”. For at være grøn skal energien derfor være fornybar og ikke forurenende.

Energi er evnen til at arbejde. Arbejde kan transportere, flytte eller løfte noget, opvarme noget eller belyse noget. Energi er nødvendig for at vores verden kan arbejde.

Grøn energi har to typer fordele.
For det første:
Fordi det er fornyeligt, og vi vil ikke løbe tør for det.
For det andet:
Fordi det ikke er forurenende, vil det ikke skabe skadelige emissioner eller affaldsprodukter, der vil skade vores luft, jord eller vand.

Hvordan?

Vedvarende energi stammer fra naturlige processer som sollys, vind eller bevægende vand, som kontinuerligt genopfyldes.

Solenergi kommer fra solen og kan omdannes til både elektricitet og varme. Geotermisk energi kommer fra varme inde i jorden.
Mange boliger og virksomheder får deres varme fra denne kilde.
Vind, biomasse, flod vand og hav tidevand er også kilder til vedvarende energi, for det meste til at generere elektricitet.

Alternativ energi er et udtryk, der anvendes til en energikilde, der er et alternativ til anvendelse af fossile brændstoffer.
Generelt indikerer det energier, der er ikke traditionelle og har lav miljøpåvirkning.

Samlede løsninger

Energilandskabet ændrer sig.
Solenergi og vindenergi løsninger giver unikke fordele for boliger og virksomheder, herunder lavere omkostninger til elektricitet og forudsigelighed af udgifter
Sæt solen og vinden på arbejde bag din måler.

3 etagers hus med solceller