Om os

Vi har mange års erfaring med salg af
alternative energiløsninger

Hvem er vi?

YellowTec blev grundlagt i 2002.

Vi har mange års erfaring med salg af alternative energiløsninger. Vi samarbejder med erfarne forhandlere og installatører som har den “know how” der skal til, så vi er sikre på, at det produkt vi sælger bliver opsat og tilsluttet korrekt og overholder alle miljømæssige krav.

Vores mål er:
At overholde de lovmæssige krav.
At forhandle kvalitets produkter.
At levere den ønskede vare.
At lave klare aftaler.

Vi gennemfører en systematisk kvalitetskontrol af vores produkter for at forebygge eventuelle fejl og mangler, inden varen sendes fra vores lager.

Stigende kundeforventninger

Korrekt planlægning. Kunderne stiller vidt forskellige krav. Desuden vil forventningerne til funktionalitet og enkel betjening fortsat stige.
Moderne solteknologi til højt udbytte og en miljøvenlig energiforsyning er vejen frem.

Det betyder, at mange af de metoder, der er tilstrækkelige i forhold til kunderne i dag, ikke vil være tilstrækkelige fremover.
Kunderne vil forvente, at en teknologisk løsning er integreret med udgangspunkt i at skabe den bedste og letteste brugeroplevelse.

God service vil ikke blot være at tage skoene af indenfor, men vil handle om at kunne skabe bruger oplevelser gennem teknik og teknologi, som hverken andre brancher eller kunden selv ville kunne skabe.

Ekspertise

Enhver, der beslutter at bruge et solcelleanlæg, skal først og fremmest vurdere sit energibehov. Det vigtigste trin i planlægningen af et solcelleanlæg er derfor at bestemme det krævede strømforbrug så præcist som muligt. Anlæggets størrelse og ydeevne er direkte afhængig af det faktiske strømforbrug.

Du forventer dine solpaneler fungerer perfekt. Næsten alle tagkonstruktioner tillader i dag installation af solpaneler. Uanset hældet tag, fladt tag eller trapezformet tag.

Vælg en lokal forhandler der har den professionelle tilgang. Tilslutning af solcelleanlæg til eksisterende elmåler og tilmelding til el-nettet skal udføres af en dansk autoriseret el-installatør.

Job i YellowTec

Stilling: Web- og multimediedesigner – til solcelleentreprenør praktik /Studiejob

Har du lyst til at få afprøvet al din nyvundne viden i en virksomhed i vækst og med højt til loftet. YellowTec er en virksomhed der arbejder med vedvarende energiløsninger inden for både tagintegrerede solceller, ladestandere, varmepumper og solpaneler.

Vi søger en praktikant, som vil få indflydelse og hands-on erfaring med flere forskellige opgaver indenfor webdesign og opbygning/optimering af hjemmesider, SEO-building, content strategy og evt. grafiske løsninger.

Du vil som praktikant i YellowTec få en spændende rolle med muligheder for at definere og videreudvikle på vores online UX- og brandidentitet. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores digitale koordinator og ledelsen, på de projekter du har på dit bord. Da vi er en mindre virksomhed har vi et meget dynamisk og motiverende arbejdsmiljø, hvor godt humør og arbejdsglæde er i fokus.

Vi forestiller os du er studerende på f.eks. multimediedesigner, webudvikler, Design og Business, e-konceptudvikling eller noget helt femte. Det er blot vigtigt, at dine kvalifikationer og ikke mindst din motivation er i orden, og at det du vil lære i praktikperioden, kan bygges op omkring relevante læringsmål og konkrete projekter i virksomheden og for dit studie.

Arbejdsopgaver

 • Udarbejde webdesign og landing pages i wordpress.
 • Fokus på UX– både design og funktionaliteter.
 • Analyse og optimering af kundeoplevelser og brugeradfærd.
 • Mulighed for indblik i videoproduktion.
 • Optimering og automatisering af digitale arbejdsgange.

Kvalifikationer

 • Er i gang med f.eks. en multimediedesigneruddannelse eller lignende og skal være i ulønnet virksomhedspraktik i minimum 10 uger.
 • Indgående erfaring med WordPress
 • Erfaring indenfor basal HTML og CSS er en fordel, men ikke et krav.
 • Har prøvet at arbejde i Photoshop, InDesign eller illustrator.
 • Du er opsøgende og ikke bange for nye udfordringer og at stille spørgsmål.
 • Er proaktiv, ansvarlig og mødestabil.
 • Taler og skriver dansk.

Vi tilbyder

 • Et praktikophold på 30-37 timer ugentligt, med hands-on opgaver og masser af ansvar.
 • At blive en del af et lille, men ambitiøst, team i en solcellevirksomhed i kraftig vækst.
 • At være med til at udvikle nye og spændende digitale koncepter.
 • Muligheden for at udvikle dine evner og omsætte dem i praksis.
 • Et imødekommende og fleksibelt arbejdsmiljø, hvor godt arbejde belønnes med ansvar og nye udfordringer.

Så brænder du for bæredygtighed og ikke mindst, web- og multimediedesign, og vil du prøve kræfter med arbejdet i en mindre virksomhed i vækst, så send os en ansøgning.

Praktisk information
Stillingen: fuldtid praktikplads på 10 uger og, eller, studiestilling (evt. efterfølgende) arbejdssted fra vores kontor i Hedehusene. Din mødetid: mandag – fredag kl. 09-16 el. efter aftale.

Ansøgningsfrist:
Vi søger løbende indtil den rette kandidat er fundet.
Lyder det som noget for dig? Så send en mail med din ansøgning og CV til: jac@yellowtec.dk
Husk at oplyse hvornår du ønsker dit praktikforløb skal begynde, samt varighed.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Jacob Christiansen på mail:   jac@yellowtec.dk eller tlf: 5455 8857
Se vores profil her www.yellowtec.dk

Medarbejdere

Søren Bay

Salgsdirektør
M: +45 20 30 20 68
T: +45 88 443 700
E: sba@yellowtec.dk

Kim Rasmussen

Key Account salg
M: +45 20666670
T: +45 88 443 700
E: kra@yellowtec.dk

John Serritzlev

Salgschef
M: +45 40 68 65 37
T: +45 88 443 700
E: jsc@yellowtec.dk

Jacob P. K. Christiansen

Content marketing Manager
M: +45 54 55 88 57
T: +45 88 443 700
E: jac@yellowtec.dk