Om os

Vi har mange års erfaring med salg af
alternative energiløsninger

Om Os

Vi har mange års erfaring med salg af
alternative energiløsninger

Hvem er YellowTec

Virksomheden 

YellowTec har eksisteret siden 2004 og er bygget på et fundament af grøn ekspertviden og -passion. 

Vi laver bæredygtige løsninger over en bred kam og giver energirådgivning på hele paletten. Vores sortiment tæller mange forskellige solcelleløsninger, varmepumper luft-til-luft/vand, el-ladestationer til el-biler, LED belysning og energioptimering.

Vi er det stærke resultat af en samling af tre forskellige virksomheders ekspertiser bestående af én blok med årelang erfaring med at distribuere produkter til at opføre solcelleanlæg, én blok af autoriseret el-installatører med speciale i energioptimering, og én blok af tekniske specialister i de absolut bedste og mest effektive solcelleløsninger.

 

Vi er 30 styks dedikerede og dygtige medarbejdere, herunder flere ingeniører, der har speciale i energioptimering og beregninger af de bedste løsninger og opsætninger. Det er ekspertise, der kommer vores kunder til gode, men også viden vi bruger til at hjælpe nogle af landets største el-installatører med grøn energi.

YellowTec er ejet af AllGreen Group, der ejer en række andre virksomheder, der laver grønne løsninger. Vi samarbejder og sparrer ofte med vores søsterselskaber. Vi har nemlig hver vores sæt grønne ekspertiser, og ved at lægge hovederne sammen, når det giver mening, har vi reelt en hel vidensbank indenfor grøn energi og energioptimering.

Vores værdier

Ansvarlighed

Vi tror på, at det er vores fælles ansvar at få implementeret den grønne omstilling bredt. Vores opgave er at hjælpe virksomheder og private til at tage et større grønt ansvar og nedbringe deres CO2-udledning. Vi mener at det er vores ansvar at gøre det på den bedst mulige og mest langsigtede måde, hvor målet er den bedste løsning – ikke størrelsen på ordren

Samarbejde

Vi tror på, at flere hjerner tænker bedre end én, at vi kan nå bedre indsigt og bedre løsninger ved at forene spidskompetencer og indsigt. Vi sparrer i høj grad med vores søsterselskaber, der også beskæftiger sig med grøn energi, og det giver os en bred viden og en stor adræthed i at skabe de bedste løsninger.

Troværdighed

Vores rådgivning, vejledning hviler på ekspertise – ikke købmandskab. Nogle gange anbefaler vi for eksempel kunder mindre solcelleanlæg, end de troede, de skulle have, fordi det er den bedste løsning for dem. Troværdighed vejer tungt hos os.

Vores formål

Vi leverer bæredygtige løsninger til både private og erhverv. Vores produkter, montering og rådgivning er af højeste kvalitet, som samtidig sikrer den bedste og nemmeste brugeroplevelse. Vi får grøn teknologi og ’know-how’ til at gå op i en højere enhed. Det skal nemlig være både effektivt og nemt at leve mere klimavenligt. Bæredygtighed SKAL være allemandseje.

Vores ekspertise

Vi har mange års erfaring med rådgivning, salg og montering af alternativ energi, og vores særlige ekspertise findes i krydsfeltet mellem den solide erfaring og vores virksomheds konstellation. En konstellation hvori vi er en gruppe af søsterselskaber, der arbejder med grøn energi på hver vores måde og til hver vores målgruppe. Det resulterer i en både bred og dybdegående viden indenfor grøn energi på enhver skala – og rådgivning derefter.

Kvalitet og sikkerhed ligger os meget på sinde, og vi går aldrig på køb med nogen af delene. Det er kundernes sikkerhed, men også vores. YellowTec er sikkerheds- og monteringseksperter. Vi er grundige i vores beregninger og opførelser af energiløsninger. Det betyder, at du kan regne med, at der for eksempel aldrig kommer flere solceller op på din virksomheds tag, end konstruktionen kan bære, og at el-installationerne er udført fuldt forsvarligt og efter alle sikkerhedsregler. Det betyder også, at vores løsninger og produkter, er langtidsholdbare.

Solcelleanlæg under montering
Færdigmonteret solcelleanlæg
Tidligere
Næste

Mission

Vi vil gerne være en del af den grønne omstilling, hvor industri og private i højere grad går fra sort energi til grøn og bæredygtig energi. Det gør vi ved at tilbyde løsninger, rådgivning og service af højeste kvalitet. Ganske enkelt.

Vision

Vi går en mere bæredygtig fremtid i møde. En fremtid, hvor endnu flere bidrager til løsningen på klimaområdet.

Vores vision er at stræbe efter at facilitere de bedste løsninger, så de både er effektive, meningsfulde og rentable for kunderne samt planeten.
Samtidig skal vedvarende energioptimering i stigende grad blive smartere og nemmere at bruge, så flere gør det.

Kundeforventninger

Det går stærkt inden for bæredygtige løsninger. Løsningerne og teknologien og ikke mindst kravene til dem bliver hele tiden bedre og større. Derfor vil vi gerne tilbyde den bedste, rådgivning, løsning og montering.  

Aftaler hos os er altid ordentlige og klare, og udførelsen er sikker og lever op til alle gældende regler. Vi går højt op i at levere vare i ordentlig kvalitet, så du som kunde får de bedste løsninger installeret.