Om Os

Vi har mange års erfaring med salg af
bæredygtige energiløsninger

Vi har mange års erfaring med salg af
alternative energiløsninger

Hvem er YellowTec

Virksomheden 

YellowTec blev stiftet i 2004 og er bygget på et solidt fundament af grøn ekspertviden og passion for bæredygtig energi. 

Vi laver bæredygtige energiløsninger med fokus på solcelleløsninger både på mark/jord og på tag. 

Vi er ca. 30 medarbejder lige fra montører til ingeniører og elektrikere. Vi har alle kompetencer til rådighed i virksomheden hvilket betyder, at vi kan håndtere alle facetter i processen. Vi kan analysere, rådgive, beregne, montere, installere alle typer solcelleanlæg.

 

Viridian Solar skråtag med sorte tegl YTP

Vores værdier

Ansvarlighed

Det er et fælles ansvar at få implementeret den grønne omstilling. Vores opgave er at rådgive samt hjælpe virksomheder til at tage et grønt ansvar.

Samarbejde

Bedre indsigt ved at forene spidskompetencer og viden igennem vores samarbejder.

Troværdighed

Vores rådgivning og vejledning hviler på ekspertise og erfaring – ikke købmandskab.

Vores formål

YellowTec leverer og installerer bæredygtige energiløsning med fokus på solcelleløsninger til erhvervslivet, både tag- og mark/jord baserede løsninger.

Vores ekspertise

Vi har både den faglige viden samt mange års erfaring med rådgivning, beregning, salg og installation af bæredygtige energiløsninger. 

 

Kvalitet og sikkerhed har højeste prioritet og vi går aldrig på kompromis med nogen af delene.

Solcelleanlæg under montering
Færdigmonteret solcelleanlæg
Previous slide
Next slide

Mission

Vores mission er at være en del af den grønne omstilling, ved at levere og installere effektive solcelleløsninger og derigennem hjælpe med at reducere Co₂ aftrykket.

Vision

Vores vision er at stræbe efter at facilitere de bedste løsninger sådan, at de både er effektive, meningsfulde og rentable for kunderne og planeten.

Kundeforventninger

Kundeforventninger

Det går stærkt indenfor bæredygtige energiløsninger. Løsningerne, teknologien og kravene skærpes hele tiden. Vi vil altid stræbe efter at levere den bedst mulige rådgivning, løsning og installation. 

Som kunde hos YellowTec kan du altid forvente en ordentlig og klar aftale og en kvalitetsmæssig udførelse, som er både sikker og overholder alle gældende regler. 

YellowTec ønsker langvarige kunderelationer.