Solceller til private

YellowTec udbyder solcellepakker til private i forskellige størrelser alt efter dit forbrug.

Solceller er til dig der ønsker at have store besparelser på elregningen, samt dig der ønsker at passe på miljøet. Et solcelleanlæg skaber elektricitet til din bolig, ved at bruge energien fra solen. Så ønsker du at sænke dit Co2 forbrug, og samtidig spare på din elregning, så kan solceller være en rigtig god investering.

Som noget nyt, kan du nu også få solceller integreret i dit tag. Dette gør at du kan generere miljøvenligt strøm, samtidigt med at du ikke går på kompromis med husets udseende. 

Der er rigtig mange fordele ved at vælge solcelleanlæg til sin bolig:

  • Reducering af Co2 udledning
  • Stor besparelse på el-regningen
  • Producerer strøm hele året rundt
  • Meget støjsvag
  • Lang levetid

How Yellowtec er vi eksperter i solceller til private. Vi har mange års erfaring med salg af alternative energiløsninger og vedvarende energi, og du kan derfor forvente af få den bedste rådgivning, hvis du står og skal til at anskaffe dig et solcelleanlæg.

Der findes forskellige løsninger ved solcelleanlæg til private, solceller med batteri, solceller uden batteri og solceller med mikroinverter, samt i forskellige størrelser og forskellig ydeevne. Vi har derfor solceller til enhver! Kontakt os i dag, og så finder vi sammen ud af hvad der er den bedste løsning for netop dig!Sti

Værd at vide om solceller til private

Solceller-der-bliver-monteret-paa-tag