6 kW solcelleanlæg

  • 16 stk. 380 Wp monokrystalinske paneler
  • Tilbagebetalingstid 8 år*
  • Årlig besparelse/udbytte ca. 7.950,- kr*
  • Årligt afkast 11.5%*
  • 767 kg CO2-reduktion pr. år*
  • Samlet pris inkl. standard montage*

Samlet pris:

*Se forbehold & beregningsgrundlag i bunden

Økonomiske besparelser

Et 6 kW solcelleanlæg vil have en årlig produktion 5.600-5.940 kWh. Du kan regne med at opnå en egen udnyttelse af dit solcelleanlæg på 40-60%, alt efter dit forbrugsmønster.

Årlig produktion

Et solcelleanlæg med en tilbagebetalingstid på under 10 år vil give et afkast på over 10% pa. Udover dette vil installering af solcellepaneler oftest føre til et løft i husets energimærkning med et niveau, som kan forbedre værdien af dit hus med det samme.

CO2-reduktion

Udover de økonomiske fordele ved en investering i et solcelleanlæg kan du se frem til en betydelig reduktion af dit klimatryk. Med et 6 kW solcelleanlæg vil du reducere dit årlige CO2-udslip med 767 kg.

Solcelleanlæg til en god pris

Tilbuddet tager udgangspunkt i et solcelleanlæg, der kan sikre grøn strøm i +30 år. Men også en særdeles god indtjeningsmulighed i form af den strøm man undgår at købe fra el-leverandørerne.

Der tilbydes et solcelleanlæg med en Solis solcelleinverter der bl.a indeholder komponenter fra Panasonic og Texas instruments. dette afspejles også i den 10 årige garanti på produktet.

Solcellepakkens produktion

Det samlede installerede anlæg vil være på 6 kWp og have en anslået årsproduktion på mellem 5.600 og 5.940 kWt.

Previous slide
Next slide

Relaterede produkter

3 kW solcelleanlæg

Kontakt os for pris

4,5 kW solcelleanlæg

Kontakt os for pris

8,3 kW solcelleanlæg

Kontakt os for pris

10 kW solcelleanlæg

Kontakt os for pris

*Forbehold og beregningsgrundlag
Solcellepakkens produktionsdata og beregningsgrundlag er udregnet ved hjælp af PV*Sol fra Valentin Software, et anerkendt uafhængigt tysk firma, som har mange års erfaring inden for simulering af solcelleproduktion. YellowTec tager forbehold for Alle data og beregninger i henhold til fejl, prisændringer og individuelle og lokale forhold.