10 kW solcelleanlæg – 10 kWh batteri

  • 28 stk. 380 Wp monokrystalinske paneler
  • Litium batteri 5,8 kWt
  • Tilbagebetalingstid 9 år*
  • Årlig besparelse/udbytte ca. 11.260,- kr*
  • Årligt afkast 10.5%*
  • 1.278 kg CO2-reduktion pr. år*
  • Samlet pris inkl. standard montage*

Samlet pris:

*Se forbehold & beregningsgrundlag i bunden

Økonomiske besparelser

Et 10,6 kW solcelleanlæg vil have en årlig produktion 9.500-10.000 kWh. Med en batteripakke på 10 kWh og et optimalt forbrugsmønster, kan du regne med at opnå en egen udnyttelse af dit solcelleanlæg på 70-90%.

Årlig produktion

Et solcelleanlæg med en tilbagebetalingstid på under 10 år vil give et afkast på over 10% pa. Udover dette vil installering af solcellepaneler oftest føre til et løft i husets energimærkning med et niveau, som kan forbedre værdien af dit hus med det samme.

CO2-reduktion

Udover de økonomiske fordele ved en investering i et solcelleanlæg kan du se frem til en betydelig reduktion af dit klimatryk. Med et 10 kW solcelleanlæg vil du reducere dit årlige CO2-udslip med 1278 kg.

Solcelleanlæg til en god pris

Tilbuddet tager udgangspunkt i et solcelleanlæg, der kan sikre grøn strøm i +30 år. Men også en særdeles god indtjeningsmulighed i form af den strøm man undgår at købe fra el-leverandørerne.

Der tilbydes et solcelleanlæg med en Solis solcelleinverter der bl.a indeholder komponenter fra Panasonic og Texas instruments. dette afspejles også i den 10 årige garanti på produktet.

Solcellepakkens produktion

Det samlede installerede anlæg vil være på 10 kWp og have en anslået årsproduktion på mellem 9.500 og 10.000 kWt.

Tidligere
Næste

Relaterede produkter

Solcelleanlaegspanel med solis inverter og batteri

6 kW solcelleanlæg m. 5 kWh batteri

Kontakt os for pris

Solcelleanlaegspanel med solis inverter og batteri

8 kW solcelleanlæg m. 5 kWh batteri

Kontakt os for pris

*Forbehold og beregningsgrundlag
Solcellepakkens produktionsdata og beregningsgrundlag er udregnet ved hjælp af PV*Sol fra Valentin Software, et anerkendt uafhængigt tysk firma, som har mange års erfaring inden for simulering af solcelleproduktion. YellowTec tager forbehold for Alle data og beregninger i henhold til fejl, prisændringer og individuelle og lokale forhold.