8 kW solcelleanlæg m. 5 kWh batteri

  • 22 stk. 380 Wp monokrystalinske paneler
  • Litium batteri 5,8 kWt
  • Tilbagebetalingstid 9 år*
  • Årlig besparelse/udbytte ca. 12.500,- kr*
  • Årligt afkast 11.5%*
  • 1.022 kg CO2-reduktion pr. år*
  • Samlet pris inkl. standard montage*

Samlet pris:

*Se forbehold & beregningsgrundlag i bunden

Økonomiske besparelser

Et 8 kW solcelleanlæg vil have en årlig produktion 7.600-8.000 kWh. Med en batteripakke på 5 kWh og et optimalt forbrugsmønster, kan du regne med at opnå en egen udnyttelse af dit solcelleanlæg på 70-90%.

Årlig produktion

Et solcelleanlæg med en tilbagebetalingstid på under 10 år vil give et afkast på over 10% pa. Udover dette vil installering af solcellepaneler oftest føre til et løft i husets energimærkning med et niveau, som kan forbedre værdien af dit hus med det samme.

CO2-reduktion

Udover de økonomiske fordele ved en investering i et solcelleanlæg kan du se frem til en betydelig reduktion af dit klimatryk. Med et 8 kW solcelleanlæg vil du reducere dit årlige CO2-udslip med 1022 kg.

Solcelleanlæg til en god pris

Tilbuddet tager udgangspunkt i et solcelleanlæg, der kan sikre grøn strøm i +30 år. Men også en særdeles god indtjeningsmulighed i form af den strøm man undgår at købe fra el-leverandørerne.

Der tilbydes et solcelleanlæg med en Solis solcelleinverter der bl.a indeholder komponenter fra Panasonic og Texas instruments. dette afspejles også i den 10 årige garanti på produktet.

Solcellepakkens produktion

Det samlede installerede anlæg vil være på 8 kWp og have en anslået årsproduktion på mellem 7.600 og 8.000 kWt.

Previous slide
Next slide

Relaterede produkter

Solcelleanlaegspanel med solis inverter og batteri

6 kW solcelleanlæg m. 5 kWh batteri

Kontakt os for pris

Solcelleanlaegspanel med solis inverter og batteri

10 kW solcelleanlæg – 10 kWh batteri

Kontakt os for pris

*Forbehold og beregningsgrundlag
Solcellepakkens produktionsdata og beregningsgrundlag er udregnet ved hjælp af PV*Sol fra Valentin Software, et anerkendt uafhængigt tysk firma, som har mange års erfaring inden for simulering af solcelleproduktion. YellowTec tager forbehold for Alle data og beregninger i henhold til fejl, prisændringer og individuelle og lokale forhold.